×

VISOLUX DIGITAL XL FHD

1.792,10 €
Visolux Digital XL FHD je napredno prijenosno video povećalo koje ima 12” TFT LCD zaslon sa sučeljem dodirnog zaslona, ​​FHD kameru, izvlačno postolje i mnoge druge značajke!
Više informacija
Opis proizvoda

Jedinstvena značajka Dynamic Line Scrolling (DLS) uređaja omogućuje korisniku da uređaj pomiče i vodoravno i okomito na višim razinama povećanja bez potrebe pomicanja uređaja. Njegova FHD kamera zapravo vidi više od onoga što je prikazano na zaslonu, što čini čitanje knjiga ili časopisa lakšim nego ikad. Slike se mogu snimiti i pohraniti na izmjenjivu SD karticu od 8 GB.

HDMI i USB priključci Visolux Digital XL FHD omogućuju korisniku mogućnost prijenosa slika izravno na svoje računalo i prijenosa uživo na televizijski ekran, aopcija HDMI-in omogućuje korisnicima mogućnost povezivanja video kamere kako bi se slika s kamere projicirala na zaslonu (kamera i dodaci za gledanje na daljinu prodaju se zasebno).

Njegove neusporedive mogućnosti povezivanja i vrhunska kvaliteta slike čine ovo vrhunskim uređajem za povećanje!

KARAKTERISTIKE:

Povećanje: 2x do 22x u koracima ili kontinuirano povećanje

Osvjetljenje: LED osvjetljenje s 3 postavke svjetline (100%, 75%, 50%)

Izvor napajanja: Li-ion punjiva baterija.

Vrijeme rada: 2.5 h; Vrijeme punjenja: 4.5 h.

Težina: 998 gr

Veličina zaslona/zaslona: 12'' nereflektirajući TFT LCD zaslon, 16:9 format širokog zaslona

Načini gledanja: Prava boja i 14 varijanti boja

Rezolucija slike: 1920x1080 piksela pomoću FHD kamere

Jamstvo: 2 godine

Razno: upravljanje tipkama ili zaslonom osjetljivim na dodir s govornim izlazom na svim opcijama izbornika, HDMI kabel uključen za live streaming na televiziju, USB kabel uključen za preuzimanje slika na MAC/PC

Dostava Cijena GLS poštarine je 5,00 € za narudžbe do 60,00 €. Za vrijednost narudžbe iznad 60,00€, dostava je besplatna.
Šifra 16551



VAŽNO!!! Vaše osobne podatke prikupljamo samo u svrhu omogućavanja povratne informacije nakon čega se brišu iz evidencije.