×

Kontaktne leće

10% POPUSTA NA KUPNJU 2 KUTIJE SVIH MEKIH KONTAKTNIH LEĆA

Današnje su kontaktne leće moderna alternativa za korekciju vida. Vrlo su udobne za nošenje, lagane za rukovanje, a dozvoljavaju Vam potpunu slobodu kretanja i neograničeno vidno polje. Bitno je naglasiti da kontaktne leće iziskuju redovitu higijenu!

Kontaktne leće možemo podijeliti prema nekoliko kriterija:

  • prema svrsi korištenja (korekcijske, kozmetičke, terapeutske)
  • prema materijalu (hidrogel, silikon hidrogel, tvrde leće)
  • prema vremenu korištenja (dnevne, dvotjedne, mjesečne, kvartalne, godišnje)

Važno je napomenuti da nikada ne kupujete kontaktne leće koje prethodno niste aplicirali po preporuci i nadzoru optometrista ili oftalmologa!

Kontaktne leće se razlikuju u materijalu, konstrukciji, propusnosti kisika i mnogim drugim parametrima. Hoće li Vam kontaktna leća u potpunosti odgovarati moguće je znati jedino aplikacijom probnog para i kontrolom pod posebnom optičkom lampom, a nikako samostalno jer riskirate nepotreban trošak i kontraindikacije koje mogu biti štetne za zdravlje vaših očiju (infekcije, alergije, patološke promjene prednjeg dijela oka i sl.).

Tek nakon što obavite potreban pregled vida za kontaktne leće i uz probne leće isprobate koje Vam najbolje odgovaraju, pristupate kupnji.

U ponudi imamo meke, polutvrde, tvrde, torične i progresivne kontaktne leće za jednodnevnu, dvotjednu, mjesečnu, tromjesečnu ili godišnju izmjenu.

LEĆE JE MOGUĆE NARUČITI I PUTEM E-MAILA info@monokl.hr uz opciju preuzimanja u optici ili dostave na kućnu adresu! 
Trošak dostave GLS dostavnom službom je 4,50 € (33,91 kn) za narudžbe do 60,00 € (452,07 kn). Za vrijednost narudžbe iznad 60,00€ (452,07 kn), dostava je besplatna uz opciju plaćanja po predračunu ili pouzećem za lagerske kontaktne leće, a predračunom za sve leće koje se izrađuju po narudžbi i čekaju na izradu do 3-4 tjedna. 

Pogledajte kao Mreža Lista

Proizvodi 1-9 od 64

Postavite obrnuto od abecednog
po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista

Proizvodi 1-9 od 64

Postavite obrnuto od abecednog
po stranici