×

Kontaktne leće

10% POPUSTA NA KUPNJU 2 KUTIJE SVIH MEKIH KONTAKTNIH LEĆA

Današnje su kontaktne leće moderna alternativa za korekciju vida. Vrlo su udobne za nošenje, lagane za rukovanje, a dozvoljavaju Vam potpunu slobodu kretanja i neograničeno vidno polje. Bitno je naglasiti da kontaktne leće iziskuju redovitu higijenu!

Kontaktne leće možemo podijeliti prema nekoliko kriterija:

  • prema svrsi korištenja (korekcijske, kozmetičke, terapeutske)
  • prema materijalu (hidrogel, silikon hidrogel, tvrde leće)
  • prema vremenu korištenja (dnevne, dvotjedne, mjesečne, kvartalne, godišnje)

Važno je napomenuti da nikada ne kupujete kontaktne leće koje prethodno niste aplicirali po preporuci i nadzoru optometrista ili oftalmologa!

Kontaktne leće se razlikuju u materijalu, konstrukciji, propusnosti kisika i mnogim drugim parametrima. Hoće li Vam kontaktna leća u potpunosti odgovarati moguće je znati jedino aplikacijom probnog para i kontrolom pod posebnom optičkom lampom, a nikako samostalno jer riskirate nepotreban trošak i kontraindikacije koje mogu biti štetne za zdravlje vaših očiju (infekcije, alergije, patološke promjene prednjeg dijela oka i sl.).

Tek nakon što obavite potreban pregled vida za kontaktne leće i uz probne leće isprobate koje Vam najbolje odgovaraju, pristupate kupnji.

U ponudi imamo meke, polutvrde, tvrde, torične i progresivne kontaktne leće za jednodnevnu, dvotjednu, mjesečnu, tromjesečnu ili godišnju izmjenu.

LEĆE JE MOGUĆE NARUČITI I PUTEM E-MAILA info@monokl.hr uz opciju preuzimanja u optici ili dostave na kućnu adresu! 
Trošak dostave GLS dostavnom službom je 30,00 kn ili besplatno za vrijednost narudžbe iznad 450,00 kn uz opciju plaćanja po predračunu ili pouzećem za lagerske kontaktne leće, a predračunom za sve leće koje se izrađuju po narudžbi i čekaju na izradu do 3-4 tjedna. 

Pogledajte kao Mreža Lista

Proizvodi 1-9 od 69

Postavite obrnuto od abecednog
po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista

Proizvodi 1-9 od 69

Postavite obrnuto od abecednog
po stranici