×

Pristup web stranici www.monokl.hr i sadržanim podacima podložan je navedenim uvjetima i pravilima. Svaka upotreba ovih stranica nakon učitavanja početne stranice smatra se pristankom na sljedeće pravne uvjete:

Optički studio i usluge Monokl, vl. Saša Ivić, sa sjedištem u Zagrebu, Maksimirska 115, izdavač je Internet stranice www.monokl.hr.

Pod pojmom „Internet stranice“ u ovim Uvjetima korištenja podrazumijevaju se sve internetske stranice koje se nalaze unutar domene www.monokl.hr.

Korištenjem internetske stranice www.monokl.hr smatra se da ste u potpunosti upoznati i suglasni s ovdje navedenim Uvjetima korištenja. Ukoliko se ne slažete sa niže navedenim uvjetima korištenja navedene stranice, molimo Vas da se sa istom ne služite.

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Pravo Korištenja ove internetske stranice osobno je pravo svakog krajnjeg korisnika i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe.

Krajnji korisnik je svjestan da ponekad dolazi do prekida usluga ili do događaja koji su izvan kontrole Optičkog studija Monokl. Isti ne može biti odgovoran za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu. Iako je cilj Optičkog studija Monokl da stranicu www.monokl.hr učini dostupnom 7 dana u tjednu, postoji vjerojatnost da stranica neće biti dostupna zbog bilo kojeg razloga, uključujući i njezino održavanje.

Optički studio Monokl nije ni u kojem slučaju odgovoran za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posljedica korištenja ili zbog nemogućnosti korištenja internetske stranice www.monokl.hr, djelomično ili u cijelosti.

Optički studio Monokl zadržava pravo u svakom trenutku i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih Uvjeta korištenja internetske stranice.

Obveza i dužnost korisnika je da koristi internetsku stranicu www.monokl.hr isključivo u skladu s propisima Republike Hrvatske, kao i s općim moralnim i etičkim načelima.

Optički studio Monokl nije odgovoran za bilo kakav eventualni gubitak ili štetu nastalu iz razloga što se korisnik oslonio na informacije dobivene na internetskim stranicama www.monokl.hr.

Ova web stranica sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Optički studio Monokl nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba. U slučaju da korisnik pristupi internet stranicama trećih strana, čini to isključivo i samo na vlastitu odgovornost. 

Materijali koji se pojavljuju na web stranici www.monokl.hr mogu sadržavati tehničke, tipografske ili fotografske pogreške. Sve cijene označene na web stranici www.monokl.hr izražene su u eurima i uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV). Optički studio Monokl zadržava pravo promjene cijene u bilo kojem trenutku. Cijene su podložne promjenama i imaju isključivo informativan karakter. Optički studio Monokl ne jamči za točnost ili potpunost bilo kojeg materijala na web stranicama. 

Informacije dostupne na stranicama ne smiju se smatrati temeljem za donošenje važnih osobnih ili poslovnih odluka te ste suglasni da se Optički studio Monokl nećete smatrati odgovornim za moguće neostvarenje očekivanja. 

Optički studio Monokl može izmijeniti materijale na web stranicama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. To se odnosi na obvezu ažuriranja materijala.

Korištenjem internetske stranice www.monokl.hr smatra se da je korisnik ove Uvjete korištenja u cijelosti pročitao i prihvatio.