×

Naručenu robu moguće je platiti na dva načina:

  • virmanskom uplatom slanjem upita putem kontakt forme kod željenog proizvoda. Korisnici odabiru artikal i ispunjavaju polje za slanje upita sa svim traženim podacima.
  • online WSPay sustav (kartično plaćanje)

 Specifičnosti svakoga od načina plaćanja pročitajte na ovoj stranici. Po uspješnoj narudžbi poslat ćemo vam potvrdu e-mailom sa svim detaljima.

VIRMANSKA UPLATA

Po ispunjenu kontakt forme s upitom/narudžbom za kupovinu uz virmansko plaćanje, e-mailom ćemo Vam poslati ponudu s iznosom i podacima za uplatu. Platiti možete internet bankarstvom ili na šalteru poštanskog ureda ili banke.

KARTIČNO PLAĆANJE

Optički studio i usluge Monokl, vl. Saša Ivić, Maksimirska 115, Zagreb, OIB: 71372753819, koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.


PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

Optički studio i suluge Monokl, vl. Saša Ivić, Maksimirska 115, Zagreb, OIB: 71372753819, prihvaća sljedeće kreditne kartice:

         


OBROČNO PLAĆANJE

• Visa Privredne banke do 6 rata, Visa Premium Privredne banke do 6 rata

• Visa Erste banke do 6 rata

• Visa Zagrebačke banke do 6 rata

• MasterCard do 6 rata

• Diners do 6 rata (U Poliklinici za oftalmologiju Monokl ne primamo Diners)

• MBPlus do 6 rata (Slatinska banka, Sberbanka, Istarska kreditna banka, Agram i Kent banka)

*Minimalni iznos za obročno plaćanje je 30,00 €.

Robu pakiramo i šaljemo tek po primitku uplate. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 3 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.

* Lagerske kontaktne leće dostavljamo u roku do 5 radnih dana od primitka uplate.
* Ostale recepturne kontaktne leće koje se izrađuju po narudžbi čekaju se 3-4 tjedna, ovisno o pojedinom dobavljaču. 

RAČUN

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s naručenim proizvodom.

DOSTAVA

PODRUČJE DOSTAVE

Robu dostavljamo isključivo na području Republike Hrvatske.

Dostavlja se posredstvom GLS dostavne službe.

 

TROŠAK DOSTAVE

* besplatna dostava za narudžbe u vrijednosti iznad 60,00 € 

* 5,00 € (od 1.4.2024.) dostava za narudžbe u vrijednosti ispod 60,00 €VRIJEME ISPORUKE

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 11:00h obrađujemo isti dan. Narudžbe nakon 11:00h radnim danom (osim petka) obrađujemo sljedećega radnog dana, dok se narudžbe od petka nakon 11:00h obrađuju ponedjeljkom. Ponedjeljkom obrađujemo i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje.

Nakon što paket predamo dostavnoj službi, na vašu e-mail adresu poslat ćemo vam broj pošiljke kako biste mogli provjeriti njezin status na adresi dostavne službe te će Vam GLS poslati SMS poruku s planiranim terminom dostave. Dostava je obično u roku 48 sati od preuzimanja paketa, dok raspored dostave na otoke možete pronaći ovdje. Nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, pošiljka se vraća Optičkom studiju Monokl na adresi Maksimirska 115, Zagreb.

Obavezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.