×

Naočale za plivanje s dioptrijom

Cijena 307,00 kn
Ukoliko ste zaljubljenik u plivanje, ronjenje i ostale vodene sportove, a imate problema s vidom, prije nego krenete na more ili na bazene navratite u Monokl. Ponudu smo upotpunili dioptrijskim naočalama za plivanje po vrlo pristupačnim cijenama. Raspon dioptrije je od +6.00 do -12.00 dpt. Lager je dostupan u - dioptriji do -4.00 u poslovnici u Maksimirskoj 115. Sve ostale dioptrije naručuju se uz rok isporuke do 4 tjedna. Dioptrija lijevog i desnog oka može biti različita, no pritom se mijenja cijena. Polikarbonat stakla otporna na udarce. Prilagodiljivi gumeni most oblikuje se prema liniji lica. Sloj protiv rošenja - nije dozvoljeno čišćenje krpicom od mikrofibre. 100% UV zaštita.
Više informacija
Opis proizvoda

Ukoliko ste zaljubljenik u plivanje, ronjenje i ostale vodene sportove, a imate problema s vidom, prije nego krenete na more ili na bazene navratite u Monokl. Ponudu smo upotpunili dioptrijskim naočalama za plivanje po vrlo pristupačnim cijenama. Raspon dioptrije je od +6.00 do -12.00 dpt. Lager je dostupan u - dioptriji do -4.00 u poslovnici u Maksimirskoj 115. Sve ostale dioptrije naručuju se uz rok isporuke do 4 tjedna. Dioptrija lijevog i desnog oka može biti različita, no pritom se mijenja cijena. Polikarbonat stakla otporna na udarce. Prilagodiljivi gumeni most oblikuje se prema liniji lica. Sloj protiv rošenja - nije dozvoljeno čišćenje krpicom od mikrofibre. 100% UV zaštita.naočale za plivanje

Dostava Dostava posredstvom GLS-a. Cijena poštarine je 30.00 kn za narudžbe do 450.00 kn. Za vrijednost narudžbe iznad 450.00 kn, dostava je besplatna.


VAŽNO!!! Vaše osobne podatke prikupljamo samo u svrhu omogućavanja povratne informacije nakon čega se brišu iz evidencije.