Obavijest klijentima uslijed pandemije virusa Covid-19

Cijenjeni klijenti, 

Prilikom posjeta poslovnici, s ciljem zaštite Vašeg i zdravlja naših zaposlenika, molimo Vas da se pridržavate mjera predostrožnosti: 

1. Odlukom Stožera, od 13. srpnja 2020. obavezno je nošenje maski u zatvorenom prostoru trgovina, stoga Vas molimo da prije ulaska u prostor optike obavezno stavite masku preko dišnih organa. 

Vazna-obavijest-covid

2. Ulaskom u optiku pridržavajte se što većeg razmaka od 2 metra ili više ukoliko je moguće od drugih kupaca i u razgovoru s našim zaposlenicima.

3. U optikama se nalazi dezinfekcijsko sredstvo kojim se možete poslužiti prilikom ulaska u optiku i prije isprobavanja dioptrijskih okvira, sunčanih naočala i korištenja POS aparata. Sve isprobane dioptrijske okvire i sunčane naočale molimo da odložite sa strane i ne vraćate na police kako bismo ih dezinficirali.  

4. Narudžbe za kontaktne leće možete obaviti i telefonski ili putem e-maila info@monokl.hr kako biste provjerili dostupnost i dogovorili se za preuzimanje ili isporuku na kućnu adresu posredstvom GLS-a.

5. Ukoliko ste naručili naočale, kolege iz poslovnice će Vas telefonski obavijestiti kada će naočale biti spremne za preuzimanje. 

6. Oftalmološki pregledi provode se uz najstrože mjere opreza. Zamolili bismo klijente da na pregled dolaze u točno određeno vrijeme, uz obavezno nošenje zaštitne maske. Djeca na pregledu ne moraju nositi zaštitnu masku.  

Za sve upite dostupni smo putem telefona 01/230 20 60 ili e-maila info@monokl.hr.

Zahvaljujemo se na razumijevanju!

Optički studio i Poliklinika za oftalmologiju Monokl