Nagradna igra 'VIDI LONDON UZ ACUVUE'

Proljetna promotivna akcija i nagradna igra 'VIDI LONDON UZ ACUVUE®' započinje 14. ožujka 2022. i završava 30. travnja 2022.

Nagradna igra se provodi u svim optikama na području Republike Hrvatske koje u svojim prostorima imaju istaknut odobreni visual pod nazivom 'VIDI LONDON UZ ACUVUE®'.

Kupnjom tri pakiranja kontaktnih leća ACUVUE® (odnosi se na sve ACUVUE® kontaktne leće, osim 1-DAY ACUVUE® TruEye® i ACUVUE®2 kontaktne leće) na poklon dobivate bežićni punjač i ispunjavanjem kupona ostvarujete mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri.

Nagradni fond u nagradnoj igri 'VIDI LONDON UZ ACUVUE®' iznosi ukupno 20.000,00 kn. Nagrada će se dodijeliti u obliku darovne kartice.

Acuvue nagradna igra London

Javno izvlačenje nagradne igre održat će se u prostorijama Priređivača, 18. svibnja 2022. u 12.00 sati.

Rezultati izvlačenja nagradne igre bit će objavljeni najkasnije osam (8) dana od dana izvlačenja nagrada na internetskoj stranici Oktal Pharme d.o.o.

Sudjelovanjem u nagradnoj igri Sudionik-dobitnik pristaje da se javno objavi njegovo ime, prezime i mjesto stanovanja. Više o pravilima nagradne igre potražite na priloženom linku.