×

Naočale za plivanje s različitom dioptrijom lijevog i desnog oka

51,76 €
Ukoliko ste zaljubljenik u plivanje, ronjenje i ostale vodene sportove, a imate problema s vidom, prije nego krenete na more ili na bazene navratite u Monokl.
Više informacija
Opis proizvoda

Ukoliko ste zaljubljenik u plivanje, ronjenje i ostale vodene sportove, a imate problema s vidom, prije nego krenete na more ili na bazene navratite u Monokl. Ponudu smo upotpunili dioptrijskim naočalama za plivanje po vrlo pristupačnim cijenama. Raspon dioptrije je od +6.00 do -8.00 dpt. Dioptrija lijevog i desnog oka mogu se razlikovati. Polikarbonat stakla s tvrdim slojem otpornim na udarce. Prilagodljivi gumeni most oblikuje se prema liniji lica. Sloj protiv rošenja - nije dozvoljeno čišćenje krpicom od mikrofibre. 100% UV zaštita. Rok isporuke je tri do četiri tjedna od narudžbe.

Model je dostupan i u Junior veličini u rasponu dioptrija -2.00, -3.00, -4.00, -5.00 i -6.00 te u dioptrijama +2.00 i +3.00. 

Naočale za plivanje s dioptrijom

Dostava Cijena GLS poštarine je 5,00 € za narudžbe do 60,00 €. Za vrijednost narudžbe iznad 60,00€, dostava je besplatna.VAŽNO!!! Vaše osobne podatke prikupljamo samo u svrhu omogućavanja povratne informacije nakon čega se brišu iz evidencije.