×

Protuklizni silikonski nastavci za dioptrijske naočale za odrasle

3,98 €
Protuklizni silikonski nastavci za dioptrijske naočale stavljaju se na krila dioptrijskih okvira kako bi se okvir fiksirao iza uha i spriječio da se naočale pomiču. Cijena para je 3,98€ (30,00 kn), a mogu se kupiti i komadno po cijeni od 1,99 €/kom (15,00 kn/kom). Dostupne boje za odrasle su u crnoj, smeđoj, transparentno bijeloj, prozirnoj, tamnoplavoj, svijetlo plavoj, rozoj, ljubičastoj i crvenoj boji.
Više informacija
Opis proizvoda Protuklizni silikonski nastavci za dioptrijske naočale stavljaju se na krila dioptrijskih okvira kako bi se okvir fiksirao iza uha i spriječio da se naočale pomiču. Cijena para je 3,98€ (30,00 kn), a mogu se kupiti i komadno po cijeni od 1,99 €/kom (15,00 kn/kom). Dostupne boje za odrasle su u crnoj, smeđoj, transparentno bijeloj, prozirnoj, tamnoplavoj, svijetlo plavoj, rozoj, ljubičastoj i crvenoj boji.
Dostava Cijena GLS poštarine je 5,00 € za narudžbe do 60,00 €. Za vrijednost narudžbe iznad 60,00€, dostava je besplatna.
Šifra B0093VAŽNO!!! Vaše osobne podatke prikupljamo samo u svrhu omogućavanja povratne informacije nakon čega se brišu iz evidencije.