Više za Vaše oči - 1+1 gratis sunčane naočale

  • Autor: Optika Monokl
  • Datum: 31.10.2016.

Za dugo toplo ljeto opremite se sunčanim naočalama iz Optičkog studija Monokl u ponudi 1+1 gratis.

Više za Vaše oči - 1+1 gratis sunčane naočale

Od 29. lipnja 2016. do isteka zaliha jedne sunčane naočale platite, a druge povoljnije Vam Monokl poklanja. U promociji nije moguće kombinirati dva ista branda sunčanih naočala, a 1+1 gratis promocija traje do 14. rujna 2016. 

Ukoliko se odlučite samo na jedan model, odobravamo 25% popusta. 

Moguće je obročno plaćanje do dvije rate (Diners jednokratno). 

Osim što su nezaobilazan modni dodatak, sunčane naočale prije svega štite od štetnog UV zračenja. 

Prije odlaska na more opskrbljujemo se raznim kremama za sunčanje visokog faktora zaštite kako bismo bili sigurni na suncu. No stručnjaci poručuju da je u putni asesoar nužno ubaciti i svu potrebnu zaštitu za oči. To su kvalitetne sunčane naočale, šešir, kontaktne leće s UV filtrom i kapi za oči.

UVA i UVB zrake opasne su jer se reflektiraju od vodenih površina, stakla, predmeta i ulaze u oko, a pri duljoj izloženosti mogu izazvati pojavu solarnog keratitisa, zamućenja u očnoj leći kao i alergijsku upalu spojnice oka. Najbolja zaštita svakako su sunčane naočale s kvalitetnim staklima, pri čemu bismo posebno istaknuli polarizirane sunčane naočale koje u potpunosti odbijaju refleksije s raznih površina, omogućuju jači kontrast i izraženije boje. 

Važnost prevencije i  pravodobna zaštita ključne su da bi oči bile zdrave jer se posljedice pretjeranog izlaganja očiju suncu očituju tek za nekoliko godina. 

Ne propustite priliku i iskoristite Monoklovu promociju 1+1 gratis sunčanih naočala i zaštitite vid cijele obitelji.

Više informacija o promociji potražite na www.monokl.hr.