Promocija otopina Biotrue i ReNu - Duo pack uz 60% popusta na drugu otopinu

  • Autor: Optika Monokl
  • Datum: 25.10.2016.

Pri kupovini promo pakiranja Biotrue (2 kutije od 300 ml) i ReNu (2 kutije od 360 ml) na drugu kutiju odobrava se 60% popusta.

Promocija otopina Biotrue i ReNu - Duo pack uz 60% popusta na drugu otopinu

Cijena BioTrue 2x300 ml višenamjenske otopine za njegu mekih konaktnih leća je 129,00 kn.  

Otopina sadrži tri inovacije. Ph vrijednost Biotrue otopine usklađena je sa rasponom zdravog suznog filma (raspon od 7.3 - 7.7.) i iznosi 7.5. Druga inovacija Biotrue otopine je hialuron, ovlaživač koji se prirodno nalazi i u oku. Treća inovacija odnosi se na proteine, kojih u suznom filmu ima oko 490. Oni u svom prirodnom stanju imaju izuzetno učinkovito djelovanje protiv štetnih mikroorganizama. Pod utjecajem vanjskog stresa proteini mogu denaturirati proteine s površine leće. Biotrue otopian čuva neke važne proteine u oku u aktivnom prirodnom stanju i sprečava njihovu denaturaciju. Jedan od najvažnijih proteina u oku je lizozim, a Biotrue otopina zadržava preko 13 puta više aktivnih lizozima u odnosu na druge otopine. 

Cijena Renu 2x360 ml promo pakiranja višenamjenske otopine za njegu mekih kontaktnih leća je 139,00 kn. 

Renu MultiPlus je višenamjenska otopina za svakodnevnu svježinu i udobno nošenje leća. Nježno čisti, ispire, vlaži, dezinficira i čuva kontaktne leće. Vrhunska dezinfekcija koja nadilazi ISO/FDA kriterije, za učinkovitu borbu protiv mnogih štetnih mikroorganizama. Uklanja štetne lipide i nečistoće s površine leće za jasan vid i dugotrajnu vlažnost leće. 

Ponuda vrijedi od 24.10.2016. do isteka zaliha.