I ovog ljeta uživaj u svojih 17% gratis leća

  • Autor: Optika Monokl
  • Datum: 24.05.2018.

Ne možete uživati na suncu, jer nosite dioptrijske naočale? Nema problema, tu su DAILIES kontaktne leće koje će vas riješiti svake brige.

I ovog ljeta uživaj u svojih 17% gratis leća

DAILIES leće tako su jednostavne - nema potrebe za čišćenjem i održavanjem  tekućinama za leće.

Navečer ih samo bacite i drugi dan uzmete svježi, novi par!  Zato se jednodnevne leće smatraju idealnima za početnike u nošenju kontaktnih leća. Također, najzdravije su jer svaki dan bacate iskorištenu leću i stavljate novu, sterilnu leću u oko.

DAILIES po najpovoljnijim cijenama, uz 17% gratis leća na poklon, potražite u svim našim poslovnicama. Za kupovinu dviju kutija odobravamo 10% popusta.

Uz pakiranje od 90 leća dobivate 15 leća gratis, a uz pakiranje od 30 leća dobivate 5 leća gratis!

Promocija se odnosi na sljedeće proizvode
:
na pakiranja od 30 leća DAILIES AquaComfort Plus, DAILIES TOTAL 1. DAILIES AquaComfort Plus Toric i DAILIES AquaComfort Plus Multifocal te na pakiranje od 90 leća DAILIES AquaComfort Plus i DAILIES TOTAL 1.

DAILIES® jednodnevne leće savršene su ako trebate korekciju vida, a želite uživati u moru, odbojci na pijesku i drugim ljetnim aktivnostima…*

Imate astigmatizam? DAILIES® AquaComfort Plus Toric® pravi su izbor za korekciju astigmatizma! DAILIES TOTAL 1®najnoviji je član DAILIES obitelji – zatražite probni par u svojoj optici! Nose ih naše poznate ličnosti poput modne bloggerice Isabelle Rakonić. Ako vas zanima što oni kažu o DAILIES TOTAL 1®, pročitajte OVDJE.

* Savjetujte se sa svojim očnim specijalistom o nošenju kontaktnih leća tijekom sportskih aktivnosti, uključujući plivanje.

Promocija traje do 31.08.2018.g., odnosno do isteka zaliha.