I ovog ljeta razmazite svoje oči DAILIES kontaktnim lećama!

  • Autor: Optika Monokl
  • Datum: 07.06.2019.

Sunce, more, plaža, kokteli... Ugodna zabava vać je nadohvat ruke, ali muče vas dioptrijske naočale? Ne brinite, tu su DAILIES kontaktne leće koje će vas riješiti svake brige.

I ovog ljeta razmazite svoje oči DAILIES kontaktnim lećama!

Isprobajte DAILIES i zaboravite na brigu oko brisanja, čišćenja, skidanja i stavljanja naočala. DAILIES dnevne kontaktne leće toliko su jednostavne - nema potrebe za čišćenjem i održavanjem otopinama za kontaktne leće. Navečer ih samo bacite i ujutro uzmite svježi, novi par. 

Iz tog razloga se jednodnevne kontaktne leće smatraju idealnim za početnike u nošenju kontaktnih leća. Također su i najzdravije rješenje jer svaki dan stavljate sterilnu novu leću u oko. 

DAILIES, po najpovoljnijim cijenama, uz 17% leća gratis na poklon potražite do isteka zaliha u poslovnicama optika Monokl. Na lageru ih imaju poslovnice optika Monokl u Maksimirskoj 115, Frankopanskoj 2 i Ilici 248. 

Uz kupovinu kutije od 30 kom leća na poklon dobivate 5 leća gratis, dok za kupovinu kutije od 90 kom leća, na poklon dobivate 15 kom leća gratis. 

Promocija se odnosi na pakiranja od 30 i 90 kom leća:

Dnevne kontaktne leće idealno su ljetno rješenje za korekciju vida, za odlazak na more, putovanje, bavljenje sportskim aktivnostima.*

* Savjetujte se sa svojim očnim specijalistom o nošenju kontaktnih leća tijekom sportskih aktivnosti, uključujući plivanje.